maandag 26 oktober 2015

We signeren tijdens de ladies night op de boekenbeurs.

Ons tweede boek Mijn designertas ligt ondertussen al een kleine maand in de boekenwinkel. Tijd voor de boekenbeurs dus! Deze vrijdag is het de officiële vooropening van het grootste boekevenement van Vlaanderen, en ik ben alvast benieuwd om er weer veel nieuwe pareltjes van boeken te ontdekken!
De boekenbeurs loopt van zaterdag 31 oktober tot en met woensdag 11 november. Wij zijn er op:

DINSDAG 3 NOVEMBER 
tijdens de ladies night, tussen 19u en 21u
stand 311-317 (Veen, Bosch en Keunig)  

We nemen onze naaimachine mee, en maken daar een nieuwe designertas. Ondertussen signeren we er natuurlijk ook graag je boek! Ook tonen we er de designertas die je kan winnen met de wedstrijd gekoppeld aan het boek*. En we zitten er die avond zeker niet alleen. Tal van andere blogsters en een hele reeks BV's komen er hun boek voorstellen. Het wordt een heerlijke en inspirerende avond!

Tot slot nog een leuk nieuwtje: Belmodo gaf op hun site hun favorieten aan voor de boekenbeurs. Samen met Jani Kazaltsis en Elise Crombez staan we in de top drie van de rubriek 'Fashion & Lifestyle'. Zo zie je maar dat een DIY boek als Mijn designertas ook de modeliefhebbers onder ons kan aanspreken!


* meer uitleg over de wedstrijd kan je vinden op de achterkant van het buikbandje dat rond 'Mijn designertas' zit. Wij zijn alvast heel erg benieuwd naar jullie creaties!

3 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat jullie in de top 3 staan met het nieuwe boek.Jammer dat jullie alleen op de ladies night aanwezig zijn,wij komen op zaterdag naar daar.Ik hoop een creatie klaar te hebben tegen de feestdagen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I'll be there (don't forget the tissues 😉)!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Stofjes zijn in t echt nog mooier dan in boek! We zien uit naar de release!

    BeantwoordenVerwijderen