woensdag 30 september 2015

Meer ivm Mijn designertas...

Gesigneerde boeken af te halen
We hebben nog enkele exemplaren van ons nieuwe en pas uitgebrachte boek Mijn designertas liggen. Wil je graag een gesigneerd boek, en kan je het komen afhalen op een avond in Heverlee, stuur dan een mailtje naar elisanna.fynn@gmail.com


Wedstrijd: win een designertas!
Op de achterkant van het buikbandje staat meer vermeld ivm de wedstrijd gekoppeld aan het boek. Wil je graag een echte designertas winnen, gemaakt door één van de tien Belgische ontwerpers uit het boek, ga dan zeker aan de slag met de patronen om je eigen unieke tas te maken....

De stoffen uit het boek
De stoffen gebruikt in het boek zullen binnenkort verkrijgbaar zijn bij Lotte Martens. Zowel los als in pakketvorm per tas. Wij kijken daar alvast mee naar uit, want het zijn stuk voor stuk pareltjes van stoffen!

Foto's van jullie eigen creaties
Net zoals bij het eerste boek Mijn tas mogen foto's van creaties steeds doorgestuurd worden naar elisanna.fynn@gmail.com We verzamelen graag al jullie 'designertassen' op een Pinterest bord, zodat we ook elkaar verder kunnen inspireren.

4 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat het zo ver weg is anders kwam ik gelijk ;) Ik heb zo'n gave stof voor een tas gekocht een paar weken geleden en die heeft dringend een goed patroon nodig ;)
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aha! Eindelijk iemand die pakketten per tas aanbiedt! Dat was direct mijn eerste idee als ik mijn tas kocht, dat het handig zou zijn dat je op een webshop als je bijvoorbeeld een stofje koopt, je ook kan aanvinken 'en alle benodigdheden om (vb) Alice te maken'. Die pakketten klinken interessant!
  Ik spaar mijn geduld nog tot mijn verjaardag, maar dat boek moet zeker op mijn boekenrek komen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee, de stof pakketten per tas!
  Sinds dinsdag heb ik het boek in huis, en ik smul ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tas zal snel geleverd worden door Bol.com...
  En die materiaalpakketten en stof door Lotte is een supergaaf idee!

  BeantwoordenVerwijderen