maandag 14 september 2015

Countdown 'Mijn designertas' - Lotte Martens

Binnen exact 12 dagen ligt ons nieuwe boek 'Mijn designertas' in de boekhandel. Wij kijken er alvast enorm naar uit! Ook al werk je er maanden aan een stuk heel intensief aan, en ken je het boek bij wijze van spreken van voor naar achteren en omgekeerd vanbuiten, toch blijft het enorm spannend om het eindresultaat echt in boekvorm te zien. Gedrukt ziet het er toch allemaal weer een tikkeltje anders uit dan op ons computerscherm.

Om samen met onze bloglezers af te tellen naar volgende week vrijdag, stellen we op onze beide blogs elke dag één van de ontwerpers die meewerkten aan het boek voor.


Lotte Martens mag de spits afbijten. Al de stoffen gebruikt in het boek komen uit het atelier van Lotte en Karen. Met veel zorg en expertise werden door hen stoffen geselecteerd en nieuwe prints ontwikkeld. Zo kwam de collectie 'In the air' tot stand, een prachtige collectie met een grote variatie aan materialen.
Vorig weekend werd de collectie voorgesteld tijdens de grote opening van de nieuwe flagshipstore van Lotte Martens in Kessel-Lo.


Gekoppeld aan het kleurrijke atelier, biedt de winkel ook ruimte voor het organiseren van workshops. Zo gingen vorige zaterdag enkele bloggers aan de slag met de zeefdruktechniek. We gingen even kijken en meegenieten van de gezellige drukte en bedrijvigheid. Ook voor ons was het heel fijn om eens één van de technieken achter het textieldrukken van dichtbij te kunnen bekijken.


Spring zeker eens binnen in de nieuwe Lotte Martens flagshipstore, en laat je meenemen in de mooie wereld van textiel. De stoffen zijn stuk voor stuk pareltjes en zullen vast en zeker de komende weken nog op vele blogs schitteren!

17 opmerkingen:

 1. Een nieuw boek: spannend. Ik ben benieuwd wat voor mooie tassen erin staan.
  Prachtige stoffen. Dus dat belooft veel moois in het boek.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat kijk ik hier naar uit... Ik maak alvast een aftelkalender ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaan jullie dan dit jaar weer signeren op de boekenbeurs!?!Dan kom ik graag weer tot daar ;-) Best spannend en de stoffen zijn top gekozen,daar ben ik zeker van.Ben benieuwd wie er allemaal aan mee gewerkt heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zij maakt zulke mooie stoffen! Spannende dagen voor jullie. Succes (al is het nu vooral loslaten en zien wat het geeft).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig!
  Benieuwd naar jullie boek! Het zal vast ook weer een pareltje zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie stofjes! Misschien moet ik het naaimachine toch nog eens uit de kast halen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Spannend!! Kan niet anders dan prachtig zijn!! Wat een mooie stoffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er allemaal veelbelovend uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben alvast benieuwd naar het boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat het parels zijn, die stoffen van Lotte Martens heb ik met eigen ogen kunnen zien. Jullie boek ziet er al even veelbelovend uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik was al onder de indruk van de korte inhoud, dus kijk ik vol verwachting uit naar eind september!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Veel belovend als de stoffen van Lotte Martens komen! Ik zie het boek graag verschijnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kijk al uit naar het boek en wil eigenlijk ook eens in Leuven geraken. Prachtige stoffen, mooie omgeving, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Weer een must-have boek, lijkt me. En die stoffen, da's dagdromen van hieruit en hopen dat ik ooit nog eens in Leuven geraak...

  BeantwoordenVerwijderen