maandag 15 september 2014

Steunt u mee Annick for Kenya?

Zaterdag 14 april 2012 - Het MIAT in Gent


Enkele creatieve blogsters zetten hun schouders onder een uniek project genaamd Van Katoen. Ongetwijfeld herinnert u zich nog die magnifieke dag. Met mede door u een even magnifieke opbrengst voor het goede doel Annick for Kenya.

Februari 2014 - Kenia

@Kenia
@Kenia

Blogster Mamasha (a.k.a. Sharon) vergezelt het Annick for Kenya team gedurende twee weken in Afrika, en geeft er naailes in de Annick for Kenya tailoring college, de naaischool die met de Van Katoen centjes werd opgetrokken.

Vrijdag 19 september - Gent Stoffenspektakel

De reis naar Kenia liet Sharon niet onberoerd, en met haar onnavolgbare organisatietalent stak ze nog een Van Katoen staartje ineen. Op haar blog lees je zelf meer over wat je kan doen om het Annick for Kenya project ook ditmaal te steunen. Lotjes voor 1 euro zullen verkocht worden op het stoffenspektakel in Gent of nu reeds online indien je niet tot in Gent geraakt (dit kan nog tot 17 september, hier lees je hoe je online kan meesteunen).

Onder de prijzen bevindt zich heel wat moois. Hieronder een kleine selectie ervan, meer te zien en te lezen op de blog Mamasha.

Een Van Katoen staartje
Een Van Katoen staartje

Een Van Katoen staartjeEen Van Katoen staartje

U draagt uw steentje toch ook bij?

2 opmerkingen: