woensdag 16 april 2014

dijkdrie en de fotoshoot.

Voor de fotoshoot van onze tassen waren we op zoek naar een locatie met volgende drie eigenschappen:
- een witte bakstenen muur
- een witte houten vloer
- mooie witte designmeubelen

De combinatie witte bakstenen muur en prachtig design vonden we bij dijkdrie.  Een schitterende winkel gesitueerd in de oude Remytoren in Wijgmaal.


Eigenares Yasmine richt de prachtige witte ruimtes in met enorm veel smaak en aandacht voor detail. Het is zo'n winkel waar je niet kan rondlopen zonder de nodige oh's en ah's en de 'dit wil ik zo graag ook in mijn interieur' kreten.De winkel verandert regelmatig van opstelling, en die opstelling gooiden wij op die ene dag in november nog eens grondig dooreen.


We kregen de toelating om een volledige dag de winkel op stelten te zetten (en echt, dat deden we ook, we zijn Yasmine nog steeds dankbaar voor haar oneindige geduld) en er een hele foto setting op te bouwen.  Zoals in het begin van dit bericht vermeld waren we op zoek naar drie eigenschappen in onze locatie.  Enkel de witte houten vloer ontbrak nog.  Maar voor alles bestaat een oplossing, dus die houten vloer maakten we gewoon zelf.  Eenvoudige planken uit de doe-het-zelf zaak kregen een laagje witte verf.  Op de locatie klikten we ze in elkaar en zo kwam onze vloer tot stand.


Het werd een lange dag hard doorwerken om al onze settings op beeld te krijgen. Eentje om nooit meer te vergeten...

Volgend 'Mijn tas' blogbericht op maandag 21 april 

10 opmerkingen:

 1. Amaaai, dat ziet er de moeite uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai dat ziet er echt keitof uit! Kijk al uit naar je boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb al een stapel stofjes klaarliggen die wachten op een patroon ! Ik ben zooo benieuwd! Kunnen we bij jullie een gesigneerde versie bestellen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuk en misschien moet ik die winkel ook eens binnen stappen, want ziet er wel leuk uit (en woon eigenlijk ook maar een paar straten verder

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne ervaring voor jullie! Ziet er allemaal erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd tof, een kijkje achter de schermen.

  BeantwoordenVerwijderen