dinsdag 1 januari 2013

happy new year & give awayAllereerst wil ik jullie heel graag een schitterend nieuw jaar toewensen! Een jaar gevuld met liefde, warmte en massa's creativiteit!

Het voorbije jaar ging hier precies in een stroomversnelling, dit jaar schakel ik wat lager, om terug ten volle te genieten. Niet dat hier niet genoten werd hoor, de mooie momenten die we mochten ervaren blijven een glimlach toveren, dat willen we zo houden.  Maar er was ook veel verdriet het voorbije jaar, dat proberen we verder een plaatsje te geven in ons hart, en we hopen op een jaar zonder pijn, maar enkel met vreugde gevuld, kleine en grote blije momenten.

Ik maakte mezelf een lijstje, als duwtje in de rug.  Misschien niet echt voornemens, maar gedachten die ik wil onthouden en naar waar ik wil streven.
 • wat ik al zei, een versnelling lager schakelen, onthaasten noemen ze dat tegenwoordig
 • nog meer en beter genieten van de rijkdom die ik hier voor handen heb, een schat van een gezin en de allerliefste vrienden
 • gezonder en bewuster leven, zowel voor lichaam als voor geest
 • elke dag stilstaan bij een mooie gedachte van de dag 
 • trager, trager, trager, ik val in herhaling, maar het moet terug trager
 • blijven genieten van creatief bezig zijn, en ook andere dingen uitproberen, mezelf erin terugvinden en (her)ontdekken
 • mijn horizon verleggen, elke dag opnieuw
 • er zijn, voor iedereen rondom mij en ver daarbuiten

g9

Om het nieuwe jaar blogsgewijs ook goed in te luiden en als eerste berichtje van het nieuwe jaar meteen de toon te zetten voor een nieuw jaar bloggen, geef ik graag iets weg. Aan u.  Ik kwam tot de vaststelling dat ik hier ondertussen al meer dan 1000 volgers heb (wauw!) en op mijn facebookpagina bereikte ik onlangs de kaap van 800!  Om jullie bij de start van het nieuwe jaar te bedanken voor het volgen, de fijne reacties en de lieve mailtjes die mijn mailbox vullen (dit alles maakt het bloggen zoveel leuker!), geef ik vier pakketjes weg. Kleine pakjes met lapjes stof.  Om zelf creatief mee aan de slag te gaan.

h1''
h2''
h3''h4''

Wil je graag zo'n pakje?  Dit moet je ervoor doen:
 • volger zijn, hier of op de facebookpagina
 • een reactie plaatsen met daarin jou voornemen/gedachte voor 2013 
 • en geef dan ook aan naar welk pakje je voorkeur uitgaat
Meedoen kan hier of op de facebookpagina, tot en met woensdag 9 januari.  

223 opmerkingen:

 1. OOh wauw, wat een mooie voornemens. Onthaasten idd. Voor jullie ook de beste wensen voor 2013. Hopelijk een jaar met alleen voorspoed en geluk! Ik waag graag een kansje voor nr 4. Mijn voornemen voor 2013: meer aandacht, nieuwe dingen proberen, ritsfobie overwinnen en duurzaam leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn voornemen: een job waarin ik me kan uitleven en meer tijd en energie voor de liefde van mijn leven! Ik wens je veel succes met alles wat je doet en met het streven naar jouw voornemens. Een tandje lager kan zo deugd doen!
  Ik doe graag mee voor nummer 3, prachtige en vrolijke stofjes!
  Groetjes
  Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o, alle goeds voor jullie in het nieuwe jaar
  Ik waag graag een kansje voor nummer drie
  mijn voornemen voor het nieuwe jaar is simpel genietn van de kleine dingen die zo voor het grijpen zijn maar die je toch vaak niet pakt. en het realiseren van de goede doelen waarvoor ik mijn creativiteit nu wil inzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eerst en vooral voor jullie mijn fijne wensen vol creatieve uitspattingen ;-)
  Mijn goeie voor nemens, ik heb er geen... Genieten van de dagen die komen zeker?!?
  Ik ga voor lapjes 1!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik neem me voor om eens sneller iets nieuws uit te proberen en om effectief met m'n stapeltje stof aan de slag te gaan... Maar voor de rest: ik was heel gelukkig in 2012, en probeer dat ook te blijven.
  Mijn stoffenstapel is nu ook weer niet zó groot, dat ik niet graag m'n kans zou wagen. Een voorkeur heb ik niet, ik vind bij alle pakketjes echt wel mijn goesting.
  Het allerbeste voor 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezien ik op zoek ben naar een leuke job, is dat mijn voornemen om zo snel mogelijk een leuke job te vinden/creeëren. En om van ons huis een thuis te maken => misschien wel de balangrijkste.
  Ik waag een kansje voor 4 of 3.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn goede voornemen: mijn eigen zaak opzetten als freelance journalist... als het goed is start ik daar volgende week mee. Niets maakt mij zo bij als schrijven!! Jij ook een gelukkig 2013 gewenst en gefeliciteerd met je berg volgers, leuk hoor! Hele mooie Give Away!! Ik ben hier volger en via FB ;-) Vind je het goed als ik voor 4 ga?
  Groetjes,
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Voor jou ook mijn beste wensen. Mijn goed voornemen is op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging op werkvlak... Ik waag mijn kans op pakje nummer 3 ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Sofie,
  Ik heb me voorgenomen om meer naar mijn buikgevoel en intuïtie te luisteren en deze te volgen. En mijn gevoel zegt dat pakketje 2 mij zeer blij zal maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn goed voornemen: proberen om voor alles ten volle te gaan. (Ik zou graag meedoen voor pakje nummer 1)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wens je een jaar waarin al die voornemens mogen uitkomen!
  Voor mij wordt het een speciaal jaar: 18 worden, afstuderen in't middelbaar en starten aan de unief. Ik denk dat ik me dus maar voorneem om dat alles tot een goed einde te brengen ;) Met pakketje 1, 3 of 4 zou je mij alvast gelukkig maken :) En volgen en facebooken: sure!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. onthaasten zou leuk zijn, maar hoe ouder ik word, hoe sneller het gaat...
  heel veel goede wensen voor 2013: lief zijn voor elkaar en goed voor elkaar zorgen, dat is, ieder jaar opnieuw, mijn streefdoel.
  Ik vind elk stoffenpakketje leuk, maar als ik dan toch moet kiezen, doe dan maar nummertje 3 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Amai... leuk! En die voornemens.... ik hoop dat je ze kan waarmaken!
  Mijn goede voornemen.... is op zoek gaan naar mijn goede evenwicht: in het leven, als mama, als vrouw én op de weegschaal :-)
  Ik doe graag mee voor pakketje 2 of 4....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe heel graag mee voor pakketje 3.
  En mijn goede voornemens? Misschien toch wat meer tijd vrijmaken manlief en mij samen. Genieten van de kinderen maar ook proberen wat meer dingen voor mijzelf te kunnen doen. Nu gaat het vaak snelsnel tussendoor en dat vind ik wel een beetje jammer.
  Je hebt mooie voornemens, ik wens ze je allemaal toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik wens je alvast een gelukkig nieuwjaar!
  Mijn goed voornemen is om minder negatief te zijn, een beetje optimistischer door het leven te gaan dus. Dat zou me veel energie besparen... Gewoon genieten van het leven en niet teveel piekeren!
  Ik zou heel graag pakketje nummer 4 winnen!

  Brensel (FB-volger)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De beste wensen voor 2013!
  Mijn voornemen is om 2013 net zo fijn te maken als 2012. Dagelijks stilstaan bij de mooie kleine dingen in het leven en nog meer te genieten.
  Pakketje 2 is mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een mooi lijstje voornemens/gedachten voor het nieuwe jaar. Tràger. Het moet ook hier het Woord van het Jaar worden. En mijn gedachte voor 2013 zette ik vanochtend op mijn blog : wat meer het glas (half)vol dan leeg zien. De allerbeste wensen, en moest ik uit die (ongetwijfeld) honderden deelnemers geloot worden : pakketje 1!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. oh mooie voornemens van jou Sophie, succes!
  Mijn mooie voornemen: een heel mooi kindje maken, hij is al onderweg, nog 6 maandjes in de buik.
  Pakketje 4 heeft mijn voorkeur! En volgen....ja....dat doe ik je al heel lang!

  Alle goeds voor het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow Kris, wat fijn om lezen en felecitaties, de baby mag zich verwachten aan een heel creatieve en inspirerende moeder! Ik wens je een ontzettend fijne zwangerschap toe in 2013, enjoy!

   liefs, chuen

   Verwijderen
 19. Mijn voornemen? Genieten van het gezin, de familie en de vrienden!
  Ik hoef geen 'tijd', ik moet ze alleen anders indelen van tijd tot tijd.
  ;-) Zoals zovelen onder ons.

  Gelukkig Nieuwjaar.

  Ik vind alle pakketjes leuk, kies jij maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ook van mij de allerbeste wensen voor 2013!
  Dat het een jaar vol voorspoed en geluk mag worden.
  Mijn voornemen voor 2013 is blijven genieten van alle mooie, kleine dingen om me heen. Meer hoeft dat echt niet te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik waag graag mijn kans! Voor gelijk welk pakketje. Ik vind ze allen mooi. Mijn voornemen? Een beter evenwicht vinden tussen werk en gezin door onbelangrijke dingen los te laten, efficienter te zijn met de noodzakelijke dingen, om zo terug een aangenamere versie van mezelf te worden met een positief gevolg voor iedereen in mijn jongensgezin.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi Sofie, ik wens je een stressvrij, ontzettend vreugdevol en enorm genietbaar 2013! Het vervoegen van creatief blogland behoorde tot één van mijn voornemens en mijn eerste blogpost is een feit :) Leuke lapjes, het groene stofje van pakketje 2 springt er voor mij! Ik volgde je al een tijdje hoor, volg opnieuw met een make-over account! liefs, chuen

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke give away,
  Ik doe mee voor pakketje 1,
  Mijn voornemen is om meer tijd te nemen voor creativiteit.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hallo,

  Amai, dat is een supercadeau om het nieuwe jaar mee te beginnen.
  Ik doe graag mee aan deze Give-away, ik ben een trouwe volger van zowel blog als Facebookpagina. Ik wil jou bedanken want je bent een inspiratiebron bij uitstek.
  2013 is het jaar waarin ik een nieuw dicenium mag binnentreden ik word 40 dit jaar ergens halverwege en mijn voornemen is gewoon goed voor mezelf en mijn gezin zorgen, genieten, en meer van te mogen en minder van te moeten.
  En ik hoop er op zijn minst nog 40 jaar mogen bijkomen in goede gezondheid en geluk.

  Het is moeilijk kiezen maar mijn voorkeur gaat uit naar pakketje nummer twee.

  Bedankt voor dit fantastisch cadeau.

  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat leuk om de voornemens van andere te lezen. Mijn voornemen is om meer voor mezelf te gaan naaien. Aantal kilo's te verliezen en mijn conditie te verbeteren :P Leuke nieuwe dingen te verzinnen voor ons blog en webshop.

  Ik zou graag een kansje maken op stofjes nr 1.

  Op ons blog heb ik een linkje van je give away gezet! Veel succes!

  Groetjes Josine.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hallo Sofie

  Wat een mooi voornemen, alles trager. Ik denk dat mijn voornemen is om meer te genieten, dat linkt ook naar jouw doel. De versnelling is wisselend en dat maakt het genieten ook wisselend. Maar er zijn zoveel zegeningen. Genieten dus. Prediker in de bijbel zegt het ook heel luid, GENIET. Dat ds voor 2013. En ik zou graag meedoen voor pakketje 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik kan me ook helemaal vinden in jouw voornemens ! Fijne creatieve wensen voor 2013, ik kijk in ieder geval uit naar je nieuwe maaksels.
  Mijn voornemen voor 2013 : zoveel mogelijk mensen besmetten met het 'creatief bezig zijn'-virus !
  Bij deze waag ik mijn kans voor pakket 2 !

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuke give-away! Ik waag mijn kans voor pakketje 4!
  Eén van mijn voornemens dit jaar is om te leren naaien! Ik heb ondertussen al een naaimachine en een naaiboek voor beginners. Dus de stofjes zouden van pas komen!
  Dankuwel voor de leuke inspirerende posts!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Voor jou en je familie een super 2013 gewenst!

  Mijn wens voor 2013 is heel simpel dat iedereen in mijn omgeving die ziek is, beter worden of hun toestand stabiel blijft.

  Mijn voorkeur gaat uit naar pakketje nummer 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een mooi lijstje, ik kan me daar alleen maar bij aansluiten. Voornemens heb ik niet, ik wil dit jaar heel graag een nieuwe baan vinden maar besef ook dat gezond zijn en de liefde voor je familie belangrijker zijn dan een dikke portemonnee. En verder wil ik natuurlijk creatief bezig zijn en genieten van inspiratievolle blogs.
  Ik waag een kansje (een kans van 1 op 1800/4 dus?) en dan viel mijn oog wel direct op pakketje 4. Liefs van Syl die je natuurlijk al heeeeeeeel lang volgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Voor jou ook een mooi en creatief 2013 gewenst! Ik zette mijn voornemens vanmorgen al op een rijtje. Ik wil er werk van maken om af te spreken met de mensen die ik te weinig zie... En ook meer maken met mijn stofjesvoorraad. Pakketje 4 zou daar niet bij misstaan trouwens...

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ten eerste wens ik jou en je gezin een gelukkig en voorspoedig 2013 toe, in een rustig tempo.
  Mijn voornemen: pluk de dag...
  Ik vind alle pakketjes leuk, maar als ik moet kiezen ga ik voor pakketje 3

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Mijn goede voornemen voor dit jaar: genieten van mijn anderhalve maand oude dochter, die nu al zo snel 'groot' wordt... Zo lang naar haar uitgekeken, 2012 was het mooiste jaar omdat ik haar toen ter wereld heb gebracht. Ik verwacht dus in 2013 nog heel veel mooie momenten!

  Ik wens dan ook iedereen een fijn 2013!
  Mijn voorkeur gaat uit naar pakketje 1

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Mijn voornemen is om mijn nieuwe lockmachine eens flink in gebruik tenemen. En 800km te rennen in 1jaar.
  ik doe heel graag mee voor pakketje 4
  Alles goeds gewenst voor het nieuwe jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wauw wat een mooie stofjes! Ik doe graag mee voor pakje nr 3!
  Mijn voornemen (ondertussen al voor enkele jaren) is het halen van mijn rijbewijs in 2013! Dringend nodig maar aaaaaah zo hard geen zin in :-)
  Happy holidays for you!
  groetjes madame Volt

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hmmm, wat een moeilijke keuze. Pakketje nr. 1. En mijn voornemen? Vooral door gaan met creatief zijn èn mijn naaimachine beter leren kennen..
  Ik wens je een fijn jaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik doe graag mee voor pakketje 4, wat een mooie stofjes! Mijn voornemen voor dit jaar is om meer tijd vrij te maken voor de leuke en ontspannende dingen, zoals creatief bezig zijn en reizen.
  Ik wens je een mooi en gezond 2013 toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik wens jou een gelukkig 2013 en dat al je goede voornemens maar uit mogen komen.
  Mijn voornemen is om nog meer werkjes te maken, dan ik al deed, veel oude lapjes wegwerken en verder op dezelfde wijze doorgaan als vorig jaar wat betreft sporten en gezond eten.
  Hele mooie lapjes heb je weg te geven, mijn voorkeur gaat uit naar nr. 1.

  Groetjes, Roelfina

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Mijn voornemen! Het is wat cliché maar deze keer moet het echt lukken! Stoppen met roken!!!!
  Ik volg je al enige tijd op de voet dus ik waag graag mijn kans voor pakketje nr 1

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Mijn beste wensen voor 2013!
  Mijn voornemen voor dit jaar is meer creatief bezig zijn, zowel naaien als fotografie of iets anders.
  En natuurlijk doe ik ook graag mee met de give away.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Om te beginnen wens ik jou en je familie het beste voor 2013! Ik hoop ook het komende jaar veel te kunnen genieten van je leuke blogs. Het komende jaar hoop ik meer tijd te kunnen vrijmaken (vooral in mijn hoofd) om te naaien, te haken, te knutselen etc. en doorgaan met het genieten van mijn mooie zoon...
  Ik waag graag een gokje voor pakketje nummer 4.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Veel geluk in 2013 voor jou en je gezin !!!! Bedankt voor de toffe ideetjes die we mochten volgen in 2012 !
  Mijn voornemen : minder lijstjes en voornemens maken en dag per dag leven ........
  Alle stofjes zijn leuk , dus de keuze is aan jou wanneer ik bij de gelukkigen zou zijn !
  Happy New Year !

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Uiteraard wens ik ook jou en je gezin al het beste voor 2013! Hopelijk wordt het een liefdevol, gezond en gelukkig jaar. Een jaar waarin ik mezelf verder kan ontplooien. Een jaar waarin ik mezelf hopelijk nog beter leer kennen en mijn hart zal volgen. Ik wil mezelf ook blijven verwonderen, van kleine dingen of nieuwe dingen.
  Numero 4 is mijn favoriet, dus ik doe mee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. De allerbeste wensen wensen vor 2013 en dat het een jaar mag worden dat je intens beleeft met iedereen van wie je houdt.
  Eigenlijk maak ik geen voornemens omdat ik heel slecht ben in het volhouden van iets. Maar voor jou maak ik een uitzondering : elke dag gelukkig zijn met de mensen vanwie ik hou tot aan de maan en terug en nog veel verder...
  Pakketje 4 vind ik prachtig vooral de groene stof met bloemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. De allerbeste wensen voor 2013!

  Mijn voornemens zijn om, eveneens, wat te onthaasten, vooral dan op het naaivlak en mijn andere hobby's terug wat op te pikken. En - heel tegenstrijdig - om meer aan mezelf te denken / investeren en eens wat kleren voor mezelf te naaien.

  Oh, en ik kies voor pakketje 4 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Tijd voor mekaar en genieten, echt voornemens die ik ook erbij wil nemen, helaas zal het weer moeilijk zijn om kwali-teit/tijd te vinden tijdens onze bouw... En een overlock in 2013, dat zou ik ook wel willen ;)
  Ik vind de stofjes allemaal echt mijn smaak, ik zou kiezen 2 of 4.
  Allerbeste wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Hoi Sofie, allereerst de allerbeste (creatieve) wensen voor 2013! 't is gek, ik 'volg' je blog al een tijdje maar volgens mij stond ik nog niet bij de volgers...mmmmm...nu dus wel.
  In ieder geval heb ik nog niet echt stil gestaan bij mijn voornemens voor dit jaar (vandaag ben ik jarig, dus eerst maar feest gevierd, op naar de 40), ik hoop dat ik wat meer tijd kan vrijmaken voor creatieve dingen en misschien eindelijk iets meer kan gaan doen met mijn webshopje en leuke marktjes.
  En ik wil je nog bedanken voor al je blogberichtjes van het afgelopen jaar, ik doe hier zoveel inspiratie op als het gaat om allerlei creatieve ideeën en je kleurcombinaties vind ik altijd prachtig. Dank daarvoor en hopelijk dit jaar nog veel meer. Mijn keuze voor je give-away: pakketje nr 1.
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Allereerst mijn beste wensen, zelf wil ik in het nieuwe jaar de rust in het gezin terugvinden (december 2011 beviel ik van onze 2de spruit begon in februari op een nieuwe job te werken en heb precies nog steeds het ritme niet teruggevonden) Meer tijd voor mezelf creatief te ontplooien en 10kg die eraf moet voor we 2014 ingaan. Als ik zou winnen, doe je me veel plezier met pakketje nummer 4

  BeantwoordenVerwijderen
 49. mijn voornemen is meer te doen omdat het kan, en minder omdat het moet! Hopelijk kan ik iets leuks maken met pakketje nummer 4, gewoon omdat het kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Mijn voornemen voor 2013: meer achter mijn naaimachine zitten en mijn pinterest to do lijstje op die manier inkorten. Pakketje nummer 2 zou mij daarbij kunnen helpen!
  Succes met het onthaasten.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ik heb voor het nieuwe jaar eigenlijk geen nieuwe voornemens gemaakt, maar als ik er zo over nadenkt dan denk wil ik in 2013 nog creatiever zijn en ook duurzamer leven. Minder verspilling en meer bij de kringloop. Mijn voorkeur gaat uit naar pakketje 3. Groetjes, Mij

  BeantwoordenVerwijderen
 52. oh, wat een mooie start van het jaar! Ook voor jou een heel gelukkig nieuwjaar!
  Wij doen graag mee en wel voor pakketje 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. WAUW GAAF!!! Vind alle pakketjes leuk maakt mij helemaal niets uit. Hou erg van naaien en alle stofjes komen van pas!

  Mijn goede voornemen...dat wordt lastig ik doe er gewoon niet aan! Kan het ook niet mis gaan ;-) Bespaart je in de tweede week van januari een teleurstelling hihi

  Liefs Margrietha

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Wat mooi van jou om het nieuwe jaar met een cadeau te beginnen!
  Mijn goede voornemen voor dit jaar: minder eten weggooien.
  (Ik vind pakketje 2 wel leuk)
  Ik wens jou en alle andere volgers een fairy christmas and a happy green year!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ik wens jou en alle volgers een heel creatief en inspirerend 2013 !
  Mijn allereerste goede voornemen voor het nieuwe jaar : een paar poppen maken voor het kinderkankerfonds. En heb al meteen de koe bij de hoorns gevat op dag 1 van het jaar :-)
  Ik waag graag mijn kans voor pakketje 2.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Ik doe mee... Graag voor pakje 3...
  En voor 2013 zou ik overal iets bewuster van willen zijn en dan vooral de positieve dingen koesteren en ervan genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ik doe super graag mee .. hier voor pakje 4 ...
  Voor 2013... lekker creatief bezig zijn .. zen zijn of nog meer worden ... en vooral ook verder zoeken naar mijn kunnen in het naaien... en nieuwe projecten maken...
  En de lieve mensen en dieren rondom mij koesteren, er mega veel van houden ... en volle bak genieten van alle kleine dingen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Oh oh oh Ik doe ook graag mee! Voor pakje 2!
  Ook hier werden gisterenavond de goede voornemens opgesteld: gezonder leven - een heel jaar geen frisdrank kopen - een avondje voor mezelf nemen: zumba of yoga? - en dat onthaasten zou ik ook graag toevoegen aan mijn lijstje! Alvast bedankt voor je inspiratie en leuke blog. Doe zo verder !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Ik herken me helemaal in wat je schrijft. Mijn voornemen voor dit jaar is dan ook: veel meer neen zeggen en terugplooien op ons gezin. Dingen doen met ons vijven, tijd maken voor elkaar. Het afgelopen jaar hebben onze kinderen ons maar al te vaak moeten missen.
  Ik zou heel erg blij zijn met pakketje nummer 4.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Trager, daar sluit ik me bij aan, en ook nog bewuster genieten, van de kindjes en de man, van werk en hobbies, van alles eigenlijk. En wat hobbies betreft: wat meer doen (dan kijken/kopen) om weer wat meer overzicht te krijgen in mijn chaos...
  Dank voor je leuke blog, ik kom er met plezier. En wat een mooie pakjes heb je samengesteld! Mijn voorkeur gaat uit naar pakje 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Mijn voornemen voor 2013: blijven genieten van wat ik allemaal heb, mijn gezin, lieve familie en vrienden. Niet meer piekeren, is zonde...Weer meer gaan naaien, bijvoorbeeld van de leuke etuitjes en tasjes! Er liggen hier nog zoveel lapjes te wachten, maar daar kan natuurlijk altijd wat bij! Ik vind alle 4 jouw setjes leuk, dus ben ik de gelukkige, dan mag jij kiezen.
  Een heel fijn en gelukkig 2013!
  Groetjes van Ellebel

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Naast genieten van alles en nog wat heb ik me voorgenomen om dit jaar weer wat meer kaartjes te schrijven, echt te schrijven. Ben benieuwd ;-)
  Ook voor jou een geweldig 2013!

  Pakket 1 is wel heel tof ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Wat een goede voornemens allemaal. Mijn voornemen voor 2013 is om wat vaker met mijn vrienden en vriendinnen af te spreken. Dat is er vorig jaar een beetje bij ingeschoten. Zo druk met andere dingen.
  Wat een leuke give away! Ik doe graag mee. Volger ben ik al een hele tijd en ik ga voor pakketje 4.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Caroline Wielfaert01 januari, 2013

  De voornemens voor 2013. Dromen die nooit eindigen en de zotte goesting er enkele te verwezenlijken. Houden van wat ik wil houden en vergeten wat ik wil vergeten. Veel passie en veel stiltes. Genieten van het zingen van vogels bij dageraad en het lachen van kinderen - alhoewel het bij ons ‘vaak het zingen van kinderen bij dageraad’ is :-). Fijn jaar! (Nr 3 vind ik persoonlijk het leukst!)

  BeantwoordenVerwijderen
 65. `dat onthaasten, dat herken ik toch wel heel erg! Dat voornemen komt toch al half goed door halftijds te gaan werken, ik mijn 4 kindjes wat meer kan troetelen, eens rustig overdag achter de naaimachine kan kruipen! Een voornemen dat blijkbaar bij alle naaiende mama's past dus! Ik wens jou en je gezin ook veel succes!
  Groetjes, Katleen
  ps: alle pakketjes zijn leuk, maar nr 4 springt er uit voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Eerst en vooral mijn beste wensen voor 2013!
  Mijn voornemen voor 2013: wat meer tijd maken voor de gewone dingen, die ik soms zo normaal vind dat ik ze niet meer waardeer. Eens orde op zaken doen wat betreft mijn naairuimte (lees: rommelruimte). Verder naaien en mijn ritsangst overwinnen. Ook eens iets deftigs maken voor mezelf. En genieten van de leuke blogs!
  Pakketje 3 vind ik persoonlijk wel heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Natuurlijk ook voor jou en je gezin de allerbeste wensen voor een mooi 2013!
  Mijn goed voornemen? Tja da's moeilijk, de zolder opruimen zodat ik daar mijn naairuimte kan creëren, zodat ik mijn eigen plekje heb voor mijn creatieve uitspatting. Mijn opleiding afmaken en halen en daarna misschien een eigen praktijk starten..Misschien is dat dan wel zelfontplooiing en daarbij mezelf blijven. En vooral veel tijd vrij maken voor de mensen die mij lief zijn.
  Nummer 2 is mijn favoriet, al zijn alle pakketjes geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Ik wens je een gelukkig 2013! Mijn goed voornemen is om tijd te maken om te naaien. Pakketje nummer 4 zie ik het liefst!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Eerst en vooral een creatief en schitterend nieuwjaar gewenst!
  mijn goed voornemen zal zich op creatief vlak moeten uiten, want ik ben nog niet zo lang geleden gebeten door de naaimicrobe, waardoor ik mezelf soms blind staar op al de prachtige stiksels die ik zie voorbijkomen op de blogjes... zo kom ik zelf tot heel wat ideeën, maar hier blijft het ook soms bij.
  ik moet mezelf in 2013 aanzetten om meer achter de naaimachine te zetten en mezelf op dit vlak verder te ontplooien en zo tot een volmaakter resultaat te kunnen komen!
  de superstofjes zouden hierbij natuurlijk een extraatje kunnen zijn om mij tot verschillende bezigheden aan te zetten...
  mijn voorkeur gaat alvast uit naar pakketje 4!
  vele groetjes
  Ann
  by the way, ik volg je via facebook!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. De beste wensen voor 2013!
  Ik wil vooral genieten van mijn half jaar zwangerschaps- en ouderschapsverlof en het liefst in ons nieuwe huis waar we hopelijk de laatste week van maart in kunnen trekken... dat zijn dus de goede voornemens! :)

  Ik wil graag kans maken op op pakketje nr. 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Een heel gelukkig 2013!
  Ik deel graag mijn simpele, sobere en vooral haalbare voornemen voor 2013: Ik denk dat ik mezelf als doel stel om mijn blog verder uit te werken en dat is al heel wat naast mijn drukke gezin, werk en hobbby. Ik wil er vooral net zoveel plezier aan blijven beleven als nu!
  Ik vind alle pakketjes mooi en laat me dus graag verrassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Een gelukkig en traag 2013 gewenst!
  Mijn voornemens: men lief steunen in zijn nieuwe carrière move, super veel genieten van ons dochtertje en hopelijk wat handigheid achter het naaimachien creëren.
  Mocht ik de gelukkige zijn, pakketje 2 en 4 zijn super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Mijn goede voornemen is geen stofjes meer kopen, haha! Maar vooral veel zelfgemaakte cadeautjes geven en blijven positief denken!

  Alle pakkertjes zijn geweldig, maar 2 intochten leukste!

  Groetjes en veel plezier in het nieuwe jaar!

  http://sarahmamzilla.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Eerst en vooral ook voor jou een heel gelukkige nieuwjaar!
  Als ik eens nadenk wil ik me voornemen om (nog) meer te genieten. Vooral van de kleine dingen. Ook hoop ik - maar dat is niet echt een voornemen - dat het ons lukt om zwanger te worden van ukje 4.
  Als ik win, zou ik heel blij zijn met pakketje 1!

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Ik ga voor pakje 4 met het voornemen om gezondheidsgewijs de ingeslagen weg verder te zetten en nu ook de rest van het gezin proberen mee te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt heel mooie voornemens, ik hoop dat het je lukt! Een fantastisch 2013 vanuit Gent!

   Verwijderen
 76. mijn voornemen voor dit jaar is om genoeg tijd voor mezelf te blijven maken voor mezelf en zo veel mogelijk te genieten te genieten van mijn schatten.
  Ik doe graag mee voor pakketje 2
  Veel succes met je voornemens!
  Maren (hoemmelke.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Mij vooral minder druk maken in kleine onnozele dingen ! Nog meer van het leven genieten !
  En dat lukt zeker met pakketje 2 of 4 erbij !!!!!
  Mijn allerbeste wensen voor dat mooie gezinnetje van jou !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Goeie voornemens, altijd gevaarlijk om jezelf teleur te stellen, maar hé, ik doe mee! :) Mijn voornemen is vooral om meer te genieten. Te genieten van mijn kinderen, van mijn lief en niet te vergeten, van mezelf. Blij zijn met wat ik heb en niet altijd op zoek gaan naar meer. Mij niet altijd zoveel zorgen maken over onbelangrijke zaken. Beseffen dat 't leven niet lang genoeg is...
  Een ander goed voornemen - en dat heeft dan niets met 't voorgaande te maken - is meer kleren gaan maken voor mijn mooie zonen. Ook 'ns hemdjes maken in plaats van die 'veilige' broeken.
  Hopelijk hoeven wij in december straks niet teleurgesteld te zijn en kunnen we met een lach terugblikken op al onze succesjes! Ik duim alvast!
  Oh ja, en ik ga voor pakket 4.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. mijn uitdaging voor het nieuwe jaar is elke dag 1 ding wegdoen....Dus ik wil uiteindelijk wat minder materiaal in huis...maar stofjes...dat heb je nooit genoeg he. Dus mocht in nummertje 4 winnen, dan doe ik nog 3 extra dingen weg

  Veel succes met het onthaasten, ik was wat laat met dat voornemen en heb het moeten bekopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Mijn "voornemen" voor het nieuwe jaar .... zwanger worden!!!

  Na bijna 4 jaar oefenen, wordt het stilaan tijd om eens prijs te hebben (vind ik).

  Geen voorkeur voor pakketje, 'k vind ze allemaal wel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Dat al je gedachten/ voornemens mogen uitkomen!
  Voor mezelf wens ik een evenwicht tussen mijn job en mijn gezin met tijd voor mijn naaimachine!
  Hopelijk komt pakketje nr 4 mijn kant uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Heel herkenbare voornemens, ik wens je graag van harte toe dat je erin slaagt ze het komende jaar te verwezenlijken! Mijn belangrijkste goed voornemen voor dit jaar: eindelijk de job uitoefenen die al jààààren in mijn dromenvaliesje zit...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahja, en als ik dan nog iets mag hopen: dan is het om pakketje nr 1 te winnen! :-)

   Verwijderen
 83. Langs deze weg voor jou ook de beste wensen voor het nieuwe jaar en dat je zo goed mogelijk mag lukken in je voornemens. Mijn voornemen is trachten te genieten van de kleine dingen samen met mijn gezin en de mensen de we liefhebben. En daarnaast ook tijd om lekker bezig te zijn met creativiteit en dit kunnen delen met jullie.
  En bij deze laat ik me ook graag op het lijstje zetten voor nr. 2

  BeantwoordenVerwijderen
 84. in 2013 wil ik minder smsen en facebooken, maar meer kaartjes schrijven en bellen ! Ondertussen duim ik voor pakketje nr.4 ! Gelukkig nieuwjaar !

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Happy 2013! Mijn voornemens...Gisterenavond met manlief aan de oudjaarstafel met twee gepraat over wat we wilden verwezelijken in 2013. Blijkt dat ik te weinig uren op een dag heb om alles te kunnen doen wat ik wil doen. De ME-time moet ik altijd opgeven...Vandaar in één woord (of twee): MORE ME-TIME! ik vind pakketje vier het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. 2012 is zo snel voorbij gevlogen dat ik zelfs geen tijd heb gehad om goeie voornemens te maken. Ik sluit me dus aan bij jou voornemen: alles trager. En bewuster. En ik doe heel graag mee voor pakje 4.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Eerst en vooral: 2013 warme wensen voor jou! Dat 2013 een onvegetelijk jaar mag worden, voor jou en je gezin!
  Mijn voornemen voor dit nieuwe jaar: genieten, genieten en nog eens genieten. Van dat klein groeiende wondertje in mijn buik, van mijn gezin, van elk maaksel dat er vanonder mijn naaimachine rolt,.... En me minder stresseren, dat vooral! Meer stilstaan en dus net als jij een beetje trager gaan leven, voor zo ver dat gaat uiteraard.
  Ik doe uiteraard ook graag mee met deze leuke give-away. Ik vind dat er in elk pakketje leuke stofjes zitten, dus als ik win, mag het een verrassing zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Mijn goede voornemen; gezin en werk proberen te combineren, want met een extra kindje en 6 maanden thuis zijn, zal het voor iedereen aanpassen zijn. Blijven genieten van alle kleine dingen en als laatste orde scheppen in mijn chaos. Er zijn er nog verschillende, maar we beginnen met dit :).
  Ik zou voor nummer 4 gaan en daar zal iets moois uitkomen, maar voor iemand anders gelukkig te maken.
  Blijven gaan Inge... Je maakt superleuke handleidingen... Nu nog tijd vinden om ze uit te proberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Aan allen een gelukkig nieuwjaar!
  Mijn voornemens: nieuwe mensen leren kennen in de buurt, regelmatig gaan hiken, en verder genieten van het leven.
  Indien mogelijk ook: leuke spulletjes maken met pakje nr 4.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Ik ga gewoon proberen om wat meer 'van den aanpak' te zijn, op alle vlakken. Hopelijk leidt dat tot veel resultaat en ook tot rust in het hoofd...
  Ik wens je een fijn 2013 en nog eens bedankt voor de leuke workshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Ik wens je eerst en vooral al een geweldig nieuw jaar. Zoals ieder jaar heb ik heel wat goede voornemens. Enkel durf ik deze niet luidop te zeggen, t'is op de momenten dat je het juist niet verwacht dat ze gebeuren. Dat zal dan mijn voornemen zijn denk ik, geen voornemens hebben :)
  Overigens ga ik voor pakje 4!

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Voor jou ook een schitterend 2013 gewenst!
  En voor mezelf...
  Genieten, genieten en nog een genieten......
  Genieten van man en kinderen....
  Genieten van familie en oude en nieuwe vrienden.....
  Genieten van alle kleine en grote dingen die het leven ons brengt......
  Genieten van al die prachtige blogs......
  En ik zou ook heel graag willen genieten van pakketje nummer 4!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Ik wens jullie het beste... het mooiste wat er is!

  Mijn voornemen voor dit jaar "tijd maken voor fijne dingen... gewone dingen die mijn hart doen zingen"!

  Ik doe dan ook heel graag mee voor pakje nummer 1... prachtig stof!
  Dikke kus voor de lieve juf:)
  Marina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 94. De allerbeste wensen voor 2013, en dat je mag slagen in je goede voornemens !!!
  Ik maak zelf niet veel voornemens, maar op creatief gebied wil ik toch nog enkele uitdagingen aangaan (zoveel naaiboeken die hier liggen te wachten), en misschien zelfs al eens een poging doen om de oudste dochter een projectje te laten maken (de interesse is er alleszins wel langs haar kant, nu mijn "angst" om haar met mijn naaimachine te laten werken, nog overwinnen). En zij zou heel blij zijn als ze met de lapjes van pakketje 1 zou kunnen experimenteren...

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Ook voor jou beste wensen voor 2013! Mijn goede voornemens: terug beginnen lopen, creatief bezig zijn met naald en draad. Groetjes, hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 96. maak er een goed jaar van, of je nu al dan niet je voornemens waarmaakt !
  Ik doe trouwens graag mee, maar ik kan niet kiezen : aan jou de eer dus ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Vaker niks doen! Stilstaan bij het moment ipv bezig zijn met de toekomst... En dan nog heel veel meer...

  Leuk, dit stukje stoffenkast van jou. 4 lijkt me heel fijn (vooral dat laatste stofje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Leuk Leuk Leuk !

  Ik doe graag mee.
  Mijn voornemen voor 2013 is me minder ergeren aan banale dingen ( ZEN !) Op naaivlak : mijn uitpuilende stofjeskast eens verwerken vooraleer ik er nieuwe koop. Help dit wordt een lastig jaar ! Stofjes winnen zou dus wel heel fantastisch zijn.

  Nummer 2 van 2 kreeg ik zelf als kerstcadeautje. superstof.
  Als ik mag kiezen ga ik voor nummer 3 .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Ohja en voor jou natuurlijk ook een heel mooi jaar gewenst ! Dat het onthaasten zeker mag slagen !

   pakje 4 is eigenlijk ook wel fantastisch

   Verwijderen
 99. Tussen al deze lieve wensen wil ik ook graag de mijne zetten: een heel liefdevol en creatief 2013 gewenst! Goede voornemens, daar doe ik nie aan hahaha, maar meer dan genoeg plannen voor het nieuwe jaar... Ik hoop veel vanonder mijn naaimachine te laten komen, veel patronen en stoffen voor kleding en andere DIY liggen al klaar... Maar vooral iedere dag een moment stilstaan bij de dankbare kleine gebeurtenissen van die dag! En jouw berichtje lezen over zo'n leuke give away is er natuurlijk een van hihihi... Pakketje 1 vind ik het leukst

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Ik wens je ook het allerbeste, allerleukste en allerliefste voor het nieuwe jaar. Mijn voornemen voor het nieuwe jaar is niet te vergeten dat ik hier en nu moet leven. Niet later. En ik wil nog meer dingen zelf proberen te maken. Breien, naaien, haken, ... Normaal moet mijn bureautje klaar zijn tegen het eind van deze maand... Mijn voorkeur gaat naar het tweede pakketje.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. voor jou eerst en vooral een prachtig 2013 met zeer veel nieuwe ideeen dat ik dan kan volgen op je blog, ga bijna dagelijks kijken, super!!
  en voor mezelf de tijd vinden om op tijd iets te naaien maar ben wel blij dat mijn dochter door je blog ook beginnen naaien is
  en dan lezen over je give away...dan wil ik graag mijn voorkeur geven voor pakketje 4, je weet nooit dat het geluk me eens meezit om iets te winnen, ben al aan het denken wat je met de stofjes zou kunnen maken, een tas met bijpassende clutch, jaja tof, lieve groetjes, gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Op een fantastisch kleurrijk jaar!
  Mijn voornemen is minder twijfelen, gewoon voor de dingen gaan!
  Bij deze twijfel ik dus niet en ga ik voor pakketjes 3, wow dat ging al vlot :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Ik wens jullie ook een prachtig, creatief en vooral liefdevol en gezond 2013. Ik word helemaal vrolijk van je blog dus dat zit voor mij goed. Voor mezelf is mijn goede voornemen om een beetje meer na te denken vooraleer ik er iets uitflap en om op minder uit te stellen. Geen 'ik-zal-dat-morgen-wel-doen'uitspraken meer maar gewoon direct doen.
  Ik ga voor pakketje 4 en ik maak alvast reclame op mijn blogje.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Mijn goede voornemen is volop genieten, mij niet te veel druk maken en gewoon ontspannend genieten van mijn dochtertje en de kleine baby die er ten laatste morgen gaat zijn ;-)
  Pakketje 4 zou met heel veel vreugde onthaald worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Gelukkig 2013!
  Mijn voornemens zijn sparen en plannen voor de nieuwbouw :)
  mijn voorkeur gaat uit naar pakketje nr 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Mijn voornemens zijn om minder te eten. 3x per dag is meer dan genoeg en niet altijd die dingen tussen door. Dat moet toch lukken, niet? Ook om verder te naaien en leuke dingen te maken. Voor de rest ben ik wel goed bezig vind ik :)
  Ik vind de 4 combinaties van stoffen prima, dus moest ik iets winnen, dan is het me om het even! Aja, en ik ben volger op Facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 107. jij hebt echt zo een fijne blog!! echt waard om fier op te zijn!! Geniet van al wat je doet!
  ik ga voor pakketje vier!! ;) liefs Elinemien

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Eerst en vooral een heel gelukkig Nieuwjaar toegewenst! Mijn goede voornemen hmmmm, slagen voor mijn examens denk ik :D
  Ik doe graag mee voor het 3de pakketje

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Dankjewel voor de inspiratie die je aan anderen geeft op je blog.
  Mijn voornemen in 2013: het leven leven zoals het komt, met aandacht voor de mensen om mij heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Na een lang ouderschapsverlof nu terug aan het werk! Mijn goede voornemen is om mijn naaipassie die ik in de loop der maanden heb ontdekt niet verloren laat gaan door een teveel aan ander werk! De lapjes stof van nr 4 kunnen me daar misschien mee helpen?

  BeantwoordenVerwijderen
 111. *Happy*2013*

  Mijn goed voornemen voor dit jaar is éindelijk afstuderen en dan hopelijk ook nog een tof jobke vinden :). Ik ben het meest fan van pakketje nr 2!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Ik wens je een fantastisch 2013. Mijn voornemen is meer neen te zeggen zodat ik niet meer over mijn grens ga. nummer 3 zou wel leuk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Ook voor jou een prettig nieuwjaar met een goed evenwicht tussen al wat je lief is!

  Mijn goed voornemen voor 2013?
  Alles beter leren plannen zodat er meer tijd over is voor mijn kids want die worden toch zo vlug groot!
  Ook wil ik graag verder op ontdekking gaan met mijn naaimachine want stoffen en vrolijke patronen, kleertjes en leuke spullen naaien maken anderen en mezelf héél vrolijk!

  (Alle stofjes vind ik leuk, maar als ik moet kiezen, kies ik voor: 2).

  BeantwoordenVerwijderen
 114. whoa, cool zeg! ik doe graag mee voor stofjes nr 4, heel tof :) meis, heb een fantastisch 2013! geniet van alles om je heen, lieve mensen, mooie dingen... En wees lekker creatief, daar kunnen wij dan ook weer van meegenieten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 115. De beste wensen voor 2013! Veel succes met het waarmaken van je nieuwe voornemens!

  Ik wil mijn focus dit jaar leggen op mijn gezin en hier het één en ander eens goed aanpakken. En dan meer genieten van wat daar uit voortvloeit: minder zorgen, meer ontspannen, meer lachen, tijd voor elkaar...

  En aangezien ik niet goed kan kiezen ga ik voor 2 of 4 of toch 2. Doe maar 2, denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Super zeg! Ik doe ook graag mee!
  Mijn goede voornemens voor 2013: meer genieten, meer tijd nemen voor mijn man en drie fantastische zoontjes, meer relativeren, mezelf verder creatief herontdekken, en niet dromen, maar doen! Mijn grootste wens voor 2013: ook een klavertje 4 :)
  Succes met jouw voornemens, en een fantastisch 2013 gewenst!
  Ohja, mijn voorkeur gaat naar pakketje 1!

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Wij willen ook ons kansje wagen voor Nr.: 4
  De fleurige felle kleurige stofjes. Dit is dan ook ons voornemen voor 2013.
  Het leven meer fleuriger en kleuriger inzien. Meer tijd met mijn gezin doorbrengen. Meer naaien. En hopen op een goede gezondheid want dit is toch wel 1 van de belangrijkste dingen in het leven.
  Verder wensen wij jullie hetzelfde van dit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Gisteren stelden wij ook onze goede voornemens op. Op de eerste plaats wil ik verder doen zoals ik bezig ben. Ik voel me goed in mijn gezin en relatie en op het werk. Dat is toch wel belangrijk.
  Maar... wat kan nog beter? Wat gezonder gaan leven, vooral meer bewegen, en wat meer organisatie in het huishouden krijgen (dat probeer ik al een jaar of vier).
  Ik kies pakketje 2!

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Hier is't ook de bedoeling om intenser te genieten (zelfs tijdens de bevalling, we zijn ambitieus dit jaar) van iedereen rondom ons. Dat 2013 een echt schoon jaar wordt! En 't jaar zou nog schoner worden met pakketje 2 in de bus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Meer tijd nemen voor de dingen. Meer knutselen, meer genieten, meer feestjes vieren, meer vriendinnentijd, meer tijd voor gezelligheid,... En vooral wat minder nadenken :)
  Ik ga, na heeel lang twijfelen (wat zijn ze moooi!) voor pakketje 1! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Voor jou ook een mooi 2013! En er is niets mis met een beetje trager, trager is beter :-)
  Ik wil 2013 gewoon simpelweg rustig doorkomen, zonder kleerscheuren, de kids een beetje meer van de wereld laten zien en proeven!
  That's it!!
  Oh, btw, nummer 4 zou super zijn!

  Greetz

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Ik heb twee 365 dagen projecten voltooid, dit jaar ga ik gewoon door op dezelfde voet maar daarnaast wil ik graag beter voor mijn lichaam gaan zorgen, meer bewegen, minder of verstandiger eten en emotioneel loslaten. Dus goed voor mezelf zorgen op geestelijk en lichamelijk vlak en daarnaast lekker spiritueel bezig zijn en zeer zeker ook creatief! Gaat helemaal goed komen! Daar vertrouw ik op.
  Pakketje 4 heeft mijn voorkeur ;). Ennuh heb ook een Dankjewel Give Away, je bent van harte uitgenodigd om mee te doen.
  Warme groetjes van Susan die hier via via terecht kwam

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Ik hoop echt dat het je lukt om je voornemens te verwezenlijken, 'k herken me wel een beetje in jou. Mijn belangrijkste voornemen dit jaar is, de dingen leren relativeren en me minder vlug zorgen maken om de kleinste onozelheden, en wat minder piekeren daarover. Khoop dat ik ook nog wat volgers bijkrijg op mijn blog, dan kan ik ook starten met give-away's. Ik vind je pakketjes heel mooi, maar mijn voorkeur gaat uit naar Nr. 1 en Nr.4.

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Leuk! Voor jullie ook een heel gelukkig en sprankelend nieuwjaar!
  Ik vind ze allemaal erg mooi, maar doe graag mee voor pakje nummer 1
  Mijn goede voornemen voor dit jaar is eenvoudig; genieten van het leven, en de mensen die me stress bezorgden of ongelukkig maakten in het voorbije jaar zo veel mogelijk achter me laten.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Ook voor jou de allerbeste wensen.
  Ik kijk al uit naar wat we dit jaar hier allemaal zullen zien en lezen ;o)

  Ik vind pakketje 1 en 4 de leukste.
  Wat betreft de goede voornemens... gezonder eten en genieten van de leuke, lieve mensen om me heen...

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Ook voor jou de beste wensen! Net zoals jij wil ik graag wat meer onthaasten, maar dat is niet altijd even simpel natuurlijk! Genieten van de dag zoals hij komt, dat wil ik ook proberen. En veel naaiprojectjes ;-).
  Ik vind pakketje 1 de leukste, wat zou het super zijn om daarmee aan de slag te gaan! Bedankt voor de give-away!

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Ik wens jou ook een fantastisch en creatief 2013!
  In dit nieuwe jaar wil ik meer van de kleine momenten genieten en eens een grote uitdaging aangaan.
  Ik waag mijn kans op het 2e pakketje :)
  Veel groetjes,
  ElisaM

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Voor jullie ook een fijn en warm 2013! Mijn ventje vertrekt straks voor enkele weken naar het buitenland dus is wat goed voornemens betreft... genieten van elk moment zodat de tijd misschien niet sneller gaat maar dat het aftellen naar zijn thuiskomst fijn wordt! En nu ga ik 's avonds ook véél tijd hebben om te naaien... Maar mijn echte goede voornemen is wel om op tijd te stoppen en vroeg in mijn bed te kruipen want om de één of andere reden lukt mij dat niet zo goed ;-)

  Ik vind pakketje vier ontzettend mooi! Dank je wel voor de fijne give-away!
  Warme groet,
  Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 129. ook voor jullie een jaar om van te dromen. Ik wil graag een uitdagende jon en vooral veel genieten van mijn lieve man en kinderen. pakje 1 zie ik wel zitten en geeft me al zin om ook dit jaar weer veel te naaien.
  bedankt
  lieve groetjes
  Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Goede voornemens heb je die voor mij ook wel gelden. Meer genieten van elk moment en wat vroeger in mijn bed kruipen.
  Fijn nieuw jaar!
  Elk pakketje vind ik schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Zo leuk! Ik waag graag mijn kans voor pakje 4! Mijn goed voornemen is minder denken en meer doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 132. De allerlaatste stof die je toont, daar ben ik zot van. Ik wens je dus in de eerste plaats een schitterend gewoon jaar, want dat zijn de beste en ik doe graag mee voor pakje nummer 3 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Mijn allerbeste wensen voor een trager, creatief jaar ;-). Super voornemens heb jij gemaakt, dus als ik er hier nu zelf eentje zou moeten neerschrijven zou ik waarschijnlijk gewoon plagiaat plegen van wat jij hierboven gezet hebt... ;-)
  Ik ben verzot op je stofjes van pakketje 4, dus waag graag mijn kans!
  Groetjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Mijn beste wensen voor het komende jaar! Dat je op het einde van het jaar kan zeggen "Zo'n jaar dat wil ik nog wel eens!". Wat ik voor mezelf trouwens ook wens.
  De stofjes van pakket 1 zijn heerlijk! Daar zou de onschuldige hand me plezier mee doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Dat 2013 zeker geen 'stofferig' jaar mag worden. Met jouw blog en frisse ideeën zal dat zeker het geval niet zijn.
  Genieten zullen we doen van alles wat op ons afkomt!
  Als beginnende naaister zou ik met de stofjes van pakketje 4 wel iets kunnen toveren.
  groetjes,
  Nele M.

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Alvast mijn beste wensen voor het nieuwe jaar! Ik kijk zeker verder uit naar het resultaat van je creatieve maaksels.
  Mijn voornemens: het zijn er veel! Onthaasten, meer genieten, meer sporten, ... Maar laat ik het vooral houden op die ene die ik zeker wel zal volhouden: blijven naaien (met vallen en opstaan!)
  Alle 4 de pakketjes vind ik mooi samengesteld, maar nr. 4 geniet mijn voorkeur!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 137. De beste wensen voor 2013.
  Graag wil ik een gokje wagen voor nr 3.

  Groetjes
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Ik wens jou en je gezin een mooi, fantastisch, gezond, bewuster en trager 2013!!! Mijn voornemen is ook af en toe een beetje rustiger aan doen, meer balans vinden en met volle teugen genieten van mijn 3 heerlijke mannen;-)

  Paketje 1 is geweldig!

  Groetjes, Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 139. voor jullie ook de beste wensen voor 2013! een jaar vol nieuwe inspiratie en mooie creaties....
  Mijn voornemens.....eindelijk verhuizen (na 7 jaar)en ons huisje inrichten voor mijn gezinnetje dat iedereen zich thuis mag voelen!
  Voor mijzelf ....meer genieten van de kleine dingen en een stap durven wagen in de creatieve wereld en dit als een zelfverzekerde madam!


  Pakketje 1 is voor mij fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Mijn voornemen voor 2013 is om meer aandacht te hebben voor zelfzorg. Want je kan pas voor anderen zorgen als je ook voor jezelf zorgt...

  Ik waag mijn kansje voor pakketje 1!

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Voor 2013 wil ik meer tijd voor mezelf en de mensen waar ik van houd. En wat meer tijd om eindelijk eens alle, in de loop der jaren opgespaarde ideetjes voor knutsels te gaan maken.
  Pakketje 4 vind ik het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Mijn voornemen voor 2013 is om meer tijd te maken voor mezelf en meer te genieten!

  Ik doe mee voor pakketje 1 of 2! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Ziezo, ik ben je duizendenzoveelste volger. Mijn voornemen voor 2013: creatief-creatiever-creatiefst zijn, en dat dankzij de vele inspirerende blogs. Ik ga voor pakketje 4... of 2 ... of 1 ... of 3.... Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Mijn voornemen voor 2013: 200 % genieten van alle kleine dingen en elke dag leven alsof het de laatste is! Enne ook....een voorzichtige poging wagen om te bloggen...alvast goed gestart om jouw volger te worden! Ik doe graag mee om een pakketje te winnen en kies gerust zelf welk nummerke het zou worden...inspiratie genoeg hier ten huize van Victorine!

  Lieve groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Ik heb me voorgenomen om mijn uitstelgedrag enigszins in te krimpen en nog meer te durven naaien! Als ik de stofjes zie, moet dat wel lukken....
  Mijn voorkeur gaat uit naar pakketje 4.

  BeantwoordenVerwijderen
 146. De beste wensen voor het nieuwe jaar!

  Mijn voornemen voor 2013 is durven keuzes maken ipv twijfelen!

  Ik doe graag mee voor... na lang denken... en twijfelen... pakketje 2

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Mijn goede voornemen voor 2013: DOEN in plaats van denken en laten voorbijgaan!
  Ik vind (na lang wikken en wegen) pakketje 1 het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 148. De allerbeste wensen voor 2013.
  Bedankt om te mogen genieten van je prachtige maaksels.

  Gisteren ben ik begonnen met mijn voornemens en heb een 1ste zakje gemaakt volgens jouw tutorial. Hopelijk zullen er dit jaar nog veel volgen.

  moeilijk om te kiezen tussen 2, 3 of 4  BeantwoordenVerwijderen
 149. ik ga voor pakje nr 3!
  en mijn voornemen is dat ik mij minder ga opjagen in mijn (ziek) lichaam. Ik ga er de mooie momenten niet meer door laten verpesten. Maar genieten van alles wat ik wel nog kan.
  en verder, veel tijd voor mezelf natuurlijk,en veel tijd voor de kindjes, en veel tijd voor anderen,...

  BeantwoordenVerwijderen
 150. ik zou wel eens meedoen voor pakketje 2. Enneuh... gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 151. koesteren wat we hebben
  blij zijn met wat we krijgen
  moeten verbannen
  niet altijd alles willen

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Ik wens jou dat al je goede voornemens werkelijkheid worden. Gelukkig 2013! En om mijn eigen goede voornemens niet te niet te doen, doe ik niet mee met de give away, maar spreek mijn eigen voorraad aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 153. een goed voornemen is misschien geen voornemens meer te nemen... Gelukkig tweeduizend dertien!
  Ik doe mee voor pakje 4!

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Het jaar is er pas en alweer een schitterende give away.
  Mijn goed voornemen : genieten van handwerken, knutselen met mijn kindjes, mooie dingetjes maken ... kortom genieten van de kleine dingen die het leven kleur geven!

  Graag doe ik mee voor pakketje 1 of 3 ....

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Voor jou ook een heel gelukkig nieuwjaar! En wat een superleuke give away!!
  Dit jaar wordt er weer één van grote ontwikkelingen.. vééééél naaiselcreaties, misschien wel een eigen webshop, vrijwilligerswerk in Afrika en tegen het einde van het jaar de voorbereidingen voor een ecologisch leven in Frankrijk! Maar elke dag ook stilstaan bij mooie, kleine dingen en genieten van het tante-schap!
  En ik vind (na lang twijfelen) pakketje 4 het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Allereerst jij ook een gelukkig nieuwjaar!

  Mijn voornemen is om door te gaan met hardlopen, want dat bevalt wel. En hopelijk verlies ik dan nog wat meer kilo's want daar heb ik er heel veel van.

  Mijn voorkeur gaat uit naar pakketje vier.

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Voornemen (moet te doen zijn) : oefenen op ritsen inzetten.
  Voornemen (moeilijker) : minderen (met piekeren, met suiker, met 'hebben',...)
  Voorkeur : nummer twee
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Wat een mooi begin van het jaar, gelijk wat weggeven!!! Ik ben de volgende dingen van plan:

  - de elfstedentocht fietsen in 1 dag
  - naailes nemen vanaf feb , dus stof is erg welkom! Graag nummer 4...
  - een eigen blog beginnen!

  Bedankt voor alle naai inspiratie op jouw blog!

  Groeten,
  Liesbeth Antuma-Sijtsma

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Wat een mooi begin van het jaar, gelijk wat weggeven!!! Ik ben de volgende dingen van plan:

  - de elfstedentocht fietsen in 1 dag
  - naailes nemen vanaf feb , dus stof is erg welkom! Graag nummer 4...
  - een eigen blog beginnen!

  Bedankt voor alle naai inspiratie op jouw blog!

  Groeten,
  Liesbeth Antuma-Sijtsma

  BeantwoordenVerwijderen
 160. mmm eigenlijk heb ik geen goed voornemens gemaakt...
  maar wat ik momenteel graag wil, is tijd om op te ruimen en daarna ruimte om te creeëren, en dat kan met jouw mooie stofjes!
  nummer 4 heeft mijn voorkeur

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Goede voornemens, die laat ik al een paar jaar voor wat ze zijn. Mijn laatste goede voornemen ooit ( al enkele jaren geleden ) is geen geld meer uitgeven aan pogingen om sportief te worden. Liep elke keer slecht af. Maar dat voornemen, daar hou ik me wel al lang aan ;-)
  Ik doe graag mee voor pakje 2.

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Ik zet mijn goede voornemen van vorig jaar gewoon verder : iedere dag minstens 1 keer hartelijk lachen, alleen of samen met iemand anders. een dag overgoten met een sausje van humor verloopt zoveel lichter !
  En pakketje 4 zou ook een lach tevoorschijn toveren !
  Dank voor de Blog, pas ontdekt deze kerstvakantie !

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Eerst en vooral mijn beste wensen! Ik ben van plan om naast fotografie nu ook van naaien een hobby te maken. Ik heb sedert een week een naaimachine. Tot nu toe heb ik enkel maar op lapjes wat getest. Dit weekend ga ik voor de eerste keer stofjes kopen. Ondertussen ben ik wat aan het rondkijken op het net naar leuke blogs over naaien en zo kwam ik op jouw blog terecht. En die pakketjes lijken me echt wel leuk. Het maakt eigenlijk niet echt uit welk pakketje het zou worden. Ik vind ze allemaal even leuk. Ik voel zo de lente al! :-) Ik heb me dan ook maar aangemeld als volger van je blog. In ieder geval bedankt om je ervaringen hier op je blog met ons te delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 164. Nr 1 of nr 4 graag. Mijn voornemen: cliché vermageren!

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Heel fijn 2013, vol creativiteit ... traag of snel ...

  BeantwoordenVerwijderen
 166. Een spetterend 2013 gewenst!
  Mijn voornemen is om wat minder chaotisch en rommelig te zijn... 'tja.
  Mijn stofjes zijn in ieder geval al netjes opgeplooid en mijn naaihoek uitgemest, klaar om overuren te draaien! Liefst met pakje nummer 4 van jouw (altijd weer) mooie stofkes erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Allereerst een heel goed en mooi 2013!
  Mijn goede voornemens voor 2013 zijn:
  # meer ruimte in mijn hoofd (en dus ook meer onthaasten); en
  # niet al te veel traantjes laten als mijn jongste dochter ook naar school gaat.....
  En mocht ik in aanmerking komen voor de stofjes.....nummer 3 vind ik wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Gelukkig nieuwjaar! Ik ben al een tijd - sinds het olifantje van Mathis - kijker op je blog, maar heb me nu aangemeld als volger: de kans op zo'n pakketje (liefst nummertje één) wil ik niet laten schieten...:-)
  Voornemens heb ik niet, maar ik hoop (verwachtingsvol, niet afwachtend) op een jaar van verandering.

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Eerste goede voornemen is uitgevoerd: volger worden je blog! Ik maakte al een lange lijst met voornemens, onthaasten kan daar ook nog bij. Het aantal uren in een dag laat zich niet uitbreiden, dus het aantal dingen die je op een dag wilt doen moeten echt daarop aangepast worden ;-)
  Pakketje 1vind ik prachtig, alle andere trouwens ook...
  Happy New Blogging Year!
  Groetjes Arda

  BeantwoordenVerwijderen
 170. Mijn voornemens, of wat ik in ieder geval hoop voor 2013, is dat ik eindelijk op naaicursus kan. Die zitten tegenwoordig overvol, of zijn op dinsdagavonden tot 11 uur wat onmogelijk te combineren valt met schoolwerk.
  Pakketje 2 vind ik de leukste (vooral het middelste stofje)
  liefs, Eva

  http://www.ifitsvintage-itsawesome.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 171. Eerst en vooral wens ik je een heel mooi 2013!
  Mijn goede voornemens voor dit jaar zijn om meer te genieten van mijn kindjes en om wat vroeger te gaan slapen.
  Stofjes nr 2 zijn echt supermooi !
  groetjes Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Mijn goede voornemens voor 2013 zijn:
  - meer sporten (of gewoon terug gaan sporten :) )
  - genieten van de kleine dingen
  - een echte thuis maken van ons huisje
  - alle creatieve ideetjes die ik heb omzetten in werkelijkheid

  Voor jou de beste wensen. Ik hoop dat je je goede voornemens doet uitkomen :) Succes ermee!

  Mijn voorkeur gaat uit naar stofjes nr. 2.

  Grtz Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 173. Mijn goede voornemens voor 2013 zijn:
  - meer sporten (of gewoon terug gaan sporten :) )
  - genieten van de kleine dingen
  - een echte thuis maken van ons huisje
  - alle creatieve ideetjes die ik heb omzetten in werkelijkheid

  Voor jou de beste wensen. Ik hoop dat je je goede voornemens doet uitkomen :) Succes ermee!

  Mijn voorkeur gaat uit naar stofjes nr. 2.

  Grtz Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 174. Het goede voornemen voor dit jaar:
  mijn stof opdoen aan van die supermooie colettepatronen en ook die van deer and doe!
  Ik ga voor pakketje 2 om nog een paar mooie clutchen uit te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 175. De beste wensen voor het nieuwe jaar!
  Mijn voornemens:
  - terug sporten en minder snoepen (daar ben ik vorige maand al mee begonnen)
  - en wat meer genieten en zoals je zegt:trager!

  Ik doe graag mee, voor pakketje 3. Mooie stofjes trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 176. graag doen we mee voor pakketje4!
  goede voornemens: "trager" (zien hoe lang da duurt ;-) & me ten volle geven voor mijn gezin & voor onze 2de droomreis met z'n 4tjes!!!
  hallelulja!!!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 177. De beste wensen voor 2013!
  Mijn goed voornemen voor dit jaar is mijn gezin en mezelf op de eerste plaats zetten.
  Graag doe ik mee voor pakketje 2
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 178. Amaaaaai, wat een resem goede voornemens. Als we er nu allemaal in slagen om ééntje tot een goed einde te brengen, kan het niet anders dat de wereld een beetje mooier wordt.

  Mijn goede voornemens zijn de klassiekers onder de mama's: ik ga meer structuur invoeren, mijn huishouden getemd krijgen (nee, niet langer een berg propere was weggemoefeld in een kast om elke morgen daar te moeten gaan zoeken en dan één t-shirt er uit te vissen), maar vooral ... tijd maken voor een hobby! Ja, ja ... uit de weg duplo, playmobil, stift en (jakkes) plasticine. Welkom, naaimachine! Ik heb het ding vorige week van mijn wederhelft cadeau gekregen en ben nu volop alles aan het uittesten. Ik hoop dat ik hier volgend jaar schrijf dat ik een kleed of tien gestikt heb.

  Dus ... stof ik meeeeeeeeeeeeeeeeeeeer dan welkom. :-) Pakketje 4 vind ik heel leuk.

  Gelukkig nieuwjaar allemaal!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 179. Ik volg je al geruime tijd met veel plezier! Eén van mijn goede voornemens is om wat vaker iets te naaien, bijvoorbeeld een rokje voor dochterlief of één van jouw mooie creaties. Vandaag heb ik het rommelkamertje opgeruimd, de naaimachine op de lege tafel gezet, de stofjes gesorteerd in de kast en zie daar: mijn naaikamer is klaar. Nu nog een leuk project bedenken. Mocht ik winnen, dan zou ik graag pakketje 4 ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 180. lientjepralientje04 januari, 2013

  ik heb zo het hele jaar door van die voornemens, zowel kleine als grote - eens wat minder snoepen, een beetje meer leuke dingen doen met de kids, toch maar weer dat breiwerk opnemen, opnieuw beginnen tekenen, wat minder voor de tv hangen... (die laatste lukt me al, maar moet die ondertussen vervangen door 'wat minder achter de computer zitten'), en met stip op nummer 1: mezelf een hoop minder druk maken in allerlei kleine onvolmaaktheden, het zou me al heel wat stress besparen, en genieten van het moment -

  mijn voornemen met nieuwjaar is om me iets meer aan die voornemens-doorheen-het-jaar te houden

  BeantwoordenVerwijderen
 181. Als eerste natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar! Met mijn eerste goede voornemen ben ik nu netjes bezig: al worteltjesknagend zit ik hier achter de computer (en dat terwijl ik eigenlijk veeel liever een zak chips had gehad). Verder staat er eigenlijk met stip op 1: genieten! Niet steeds bezig zijn met wat er anders moet, of beter, maar even stilstaan bij het nu. Genieten van de kleine dingen, het hoeft niet altijd groot en groots (eendjes voeren op een regenachtige dag is eigenlijk nog veel leuker dan een ritje door het safaripark). Nou ja, je begrijpt de strekking waarschijnlijk wel. We gaan ervoor! (en ook voor setje 4 ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 182. Mijn voornemen van 2013 is vooral meer sporten-minder eten en minder kopen-meer zelf dingen maken....
  Bv. een tas met de stofjes van setje 1 of een kussentje van setje 1.
  Een fijn 2013!
  xxx Adinda

  BeantwoordenVerwijderen
 183. Ik ben een gevoelsmens, ik ga gewoon mijn hart blijven volgen en al wie mij lief is heel graag zien :)
  En verder zou het het heerlijk zijn om een job te vinden die ik graag doe en lichamelijk haalbaar is ( ik doe graag wat ik nu doe maar het is te belastend voor mijn lichaam, zo jammer, maar ik ga lekker niet opgeven en werken aan iets nieuws); en voor de rest elke dag de kleine gelukjes plukken, en het moeten wat meer weglaten, mij minder druk maken om dingen die er niet toe doen, dat is gewoon verloren energie. En de dingen die er wel toe doen en ons raken een plekje leren geven, gewoon ervoor gaan , blij zijn voor anderen (= verderzetten van 2012). Gaat vast lukken :)
  Pakkettje 4 vind ik mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 184. mooi postje en moooooi kadootje!
  *ikkanniekiezen* 2 of 4, 2 of 4, 2 of 4, ...
  moeilijk! ok ik doe mee voor 4!
  2013, have a good one! ik volg hier graag verder mee :)
  mijn voornemen? meer naaien natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 185. In 2012 begon ik trager te leven: 70% werken in plaats van voltijds en dat kwam mijn gezin ten goede, iedereen werd er gelukkiger van... in 2013 zet ik deze trend verder en ga ik terug contact opnemen met enkele mensen om verwaterde vriendschappen nieuw leven in te blazen...
  Vorig jaar ontdekte ik de naaimachine, dit jaar ga ik mijn angst voor ritsen overwinnen (heb nog nooit iets gemaakt met een rits)
  Beste wensen voor al wie dit leest.
  P.S. Ik vind pakketje nr 1 het mooist...

  BeantwoordenVerwijderen
 186. Mijn goede voornemen is om nu eindelijk eens echt alle handwerkjes die half af zijn af te maken!
  Mocht ik de gelukkige winnaar zijn, dan zou je me heel blij maken met pakketje 3.
  Groetjes van Corien.

  BeantwoordenVerwijderen
 187. Ik heb geen concreet goed voornemen. Wij zouden eind februari moeten verhuizen, en dan gaan we eindelijk terug al onze spullen kunnen uitpakken. Dus waarschijnlijk zal ik daar genoeg goed voornemens tussen terugvinden.
  Misschien is mijn goed voornemen dan maar om nog eens een rokje voor mezelf te maken. En uiteraard om van ons huis zo snel mogelijk een thuis te maken. Pakketje 4 zou daarbij kunnen helpen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 188. De feestdagen zijn hier erg druk geweest, maar o zo gezellig. Mijn goede voornemen voor 2013 is dan ook dat dit alles voor herhaling vatbaar is. Brunch met de vriendinnen, hobbynamiddag met mijn zussen (dat zijn er 5 en allemaal creatief), spelletjesdag met de vrienden van het lief, ... .
  Sinds 3 maanden ben ik mama van een zoontje Sam en is tijd erg kostbaar geworden. Toch geniet ik er enorm van om even voor mijn naaimachine te kruipen en wat uit te testen. Stofjes zijn dus erg welkom vermits ik toch nog maar een beginner ben. Je kan me altijd een plezier doen met nrs 2 of 4. Die zijn helemaal geweldig!
  Ik kijk al uit naar nieuwe ontwerpjes.
  Groeten, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 189. Hallo,

  Ik kreeg met mijn verjaardag in december de boeken 'Stof voor durf-het-zelvers' en 'Allemaal rokjes'. Twee hele mooie boeken! Een durf-het-zelver ben ik al maar naaitechniek en tijd ontbreken nog. Mijn voornemen voor 2013 is dan ook de naaicursus waar ik me voor inschreef effectief volgen en af en toe eens tijd vrij maken voor mezelf en mijn naaimachine (wat niet altijd evident is met 2 kleine dochtertjes en een voltijdse job).

  Mocht ik een pakketje stof winnen gaat mijn voorkeur mss uit naar pakketje nr. 2 maar in feite vind ik ze allemaal even leuk.

  Groetjes,
  Lien

  BeantwoordenVerwijderen
 190. Meer genieten (en tot rust komen) en dus nog wat meer 'neen' leren zeggen en meer tijd vrijmaken voor mijn gezin en mezelf. Daar wordt iedereen hier beter van en krijgen de creakriebels meer kans om tot iets concreet te leiden. Stofpakketje 3 kan daar uiteraard ook tot bijdragen.
  Geniet ten volle van 2013 en maak er iets leuks van!

  BeantwoordenVerwijderen
 191. Wat een leue giveaway!

  Mijn voornemen is nog meer genieten van onze 2 kids én gezond te blijven (al heb ik daar weinig invloed op) zodat ik al mijn creatieve ideeën nog kan uitvoeren!
  Setje 2 vind ik leuk.
  Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 192. Zeker een leuke give away! Ik volg je nu op facebook.
  Ik wens je een heel goed 2013!

  Hopelijk lukt het me om in 2013 een heleboel half-afgemaakte projecten af te maken, en er niet teveel bij te maken...

  Ik vind pakketje 1 het leukst!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen