zondag 27 februari 2011

gepakt en gezakt

In de krokusvakantie gaan we voor een weekje naar de sneeuw. Een fijne gezinsvakantie gevuld met skiën, sleeën, sneeuwmannen maken, lekker eten en gezellig samen zijn.
Voor Lukas is het de eerste keer, hij zal weliswaar nog geen poging tot skiën ondernemen, maar het spelen in de sneeuw zal hij zeker geweldig vinden!Voor de avonden maakte ik voor hem nog twee van die makkelijke broekjes. De groene broek (uit een eerder bericht) wou hij niet meer uitdoen, want die voelt toch zo zacht! Nu heeft hij ook nog een rode en blauwe 'zachte' broek, fijn om 's avonds na de sneeuwpret aan te doen.

En voor zijn favoriete speeltjes die hij wil meenemen een hobo sack : één voor de blokken waarmee hij dolgraag 'taarten' maakt, en één voor zijn mickey mousefiguurtjes.


En zo is onze kleine Lukas klaar voor zijn eerste avontuur naar de sneeuw!

6 opmerkingen:

 1. Leuk ! Wij trekken in de krokusvakantie ook voor 't eerst richting sneeuw met de kindjes. Zij gaan wél skiën en we kijken er allemaal heel erg naar uit. Veel plezier !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zowel de zakken als de broeken zijn super!
  Veel sneeuw plezier.
  Groetjes Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat is heel leuk allemaal, geniet van je weekje verlof

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik mijmer terug naar de tijd toen ik als kind op skivakantie binnen kwam, bibberend kou en snel de douche in.. Wat zou ik mega-blij geweest zijn met zo'n toffe lekker warme broek! Geniet van jullie vakantie en laat Lukas maar goed rondparaderen met zijn mooie zakjes en toffe broeken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Totaal 'off topic' maar ik gaf je een award :)
  http://bagofjoe.blogspot.com/2011/02/award.html
  Groetjes,
  Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow toffe broekskens! Veel sneeuwplezier!

  BeantwoordenVerwijderen