woensdag 8 december 2010

swinxs er op los!

Van de sint kregen onze kindjes een swinxs, een juweeltje van een 'buitenspeelcomputer'.
Omdat wij niet echt gewonnen zijn voor de aankoop van een 'wii', we blijven hardnekkig 'nee zeggen' ondanks het enorm aandringen van de kindjes, vonden wij een prachtig alternatief van nederlandse makelij.
Ok, het is ook een 'computer', eigenlijk een sprekende console, maar hij bedenkt actieve spelletjes (die we -gratis- kunnen downloaden van de swinxs-site) waarbij geen TV te pas komt, maar wel heel wat beweging of serieus denkwerk.
Ondertussen is de console ook nog eens scheidsrechter, hij bepaalt wie begint, telt de punten, etc... en wonderwel accepteren de kinderen zijn oordeel zonder morren. Hier is het alleszins een daverend succes!
En omdat het een computer is die overal meegezeuld kan worden, naar de tuin, het strand, het park, de slaapkamer, bij vriendjes, oma en opa, ...., snakte de swinxs naar een draagtas.
Dus "vlug , vlug" iets ineengestoken en de swinxs kan mee op stap!

7 opmerkingen:

 1. lijkt me leuk. Zo een swinx. Leuke tas ook trouwens

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai, dat "vlug, vlug" is goed gelukt... handig EN mooi! Ook eens gaan piepen op de Swinx-website, moet ik onthouden voor de kindjes binnen een paar jaar! (Maar ook de man des huizes zaagt voor een Wii, en die zal ik hiermee niet meteen kunnen verleiden...)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt erg leuk! De tas is goed gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een tof model van tas. Zelf ontworpen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De tas is gemaakt op basis van een modelletje aangekocht op etsy. Oorspronkelijk is het een kleinere boodschappentas, maar ik heb wat moeten sleutelen aan afmetingen en vorm. Eigenlijk is de tas gaandeweg tot stand gekomen, tijdens het naaien...door wat prutsen en aanpassen hier en daar, kwam er dit resultaat uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel mooi, daar zou ik ook graag mee op stap gaan.

  BeantwoordenVerwijderen